Chhattisgarh National

Dr. Tekam Minister leaves sheet for Ajmer Sharif Dargah

Minister of Minority Welfare and School Education, Dr. Premasay Singh Tekam, flagged off the sheet to be presented at Dargah Sharif Ajmer by the State Haj Committee on the 809th Urs Pak Mubarak occasion of Hazrat Khwaja Moinuddin Chishti from Raipur here. Dr. Tekam appealed to all the pilgrims going to Ajmer to pray in the court of Hazrat Khwaja Saheb for the prosperity and progress of the state. On this occasion Chairman Mineral Development Corporation Girish Dewangan, State Haj Committee Chairman Mohammad Aslam Khan and Secretary Sajid Memon, Shiv Singh Thakur, Sunny Agrawal, Salim Akhtar, Dhananjay Singh Thakur, Ilyas Raza, Mohammad Tanveer Khan, Raj Purohit, Abhishek, Kundan Singh was also present.

डॉ. टेकाम मंत्री ने अजमेर शरीफ दरगाह के लिए चादर रवाना की

अल्पसंख्यक कल्याण एवं स्कूल शिक्षा मंत्री डॉ. प्रेमसाय सिंह टेकाम ने यहां रायपुर से हजरत ख्वाजा मोईनुद्दीन चिश्ती के 809वें उर्स पाक के मुबारक मौके पर राज्य हज कमेटी की ओर से दरगाह शरीफ अजमेर में पेश की जाने वाली चादर को रवाना किया। डॉ. टेकाम ने तमाम अजमेर जाने वाले श्रद्धालुओं से हजरत ख्वाजा साहब के दरबार में राज्य की खुशहाली एवं तरक्की के लिए दुआ करने की अपील की। इस मौके पर अध्यक्ष खनिज विकास निगम गिरिश देवांगन, राज्य हज कमेटी के चेयरमैन मोहम्मद असलम खान व सचिव साजिद मेमन, शिव सिंह ठाकुर, सन्नी अग्रवाल, सलीम अख्तर, धनंजय सिंह ठाकुर, इलियास रज़ा, मोहम्मद तनवीर खान, राज पुरिहित, अभिषेक, कुंदन सिंह भी उपस्थित थे।

Follow us on facebook

Live Videos

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Our Visitor

0504054