Chhattisgarh National New Delhi

Journalists played flowers Holi in the Holi Milan Ceremony by the Indian Journalist Association.

Gorakhpur, Uttar Pradesh.

Under the aegis of the Indian Journalist Association, the Holi meet was held at the National Administrative Office, Ghazi Rouza, Gorakhpur, Uttar Pradesh.
The function was presided over by State Secretary Purvanchal Awaneesh Tripathi and District Vice President of Operations, Gorakhpur, Rafi Ahmad Ansari. The journalists of Sarvadharma present at the Holi Milan Ceremony greeted the festival by playing Holi, Abir-Gulal Laga and Hug on each other.
Holi songs and comedy poetry added color to the atmosphere.
National President Jr.Seraj Ahmad Quraishi, the chief guest of the ceremony, said that such programs on the occasion of Holi strengthen the mutual brotherhood and convey a good message in the society. The festival of Holi is an initiative to embrace and forget the old saying. The country can be developed only with all-religion harmony in the society. Today, to end hatreds, there is a need to organize such programs with everyone.
*”Mazhab Nahi Shikhata Aapas me Bair Rakhna, Hindi hai hum watan hindustan hamara Sare jahan se achcha Hindustan hamara”*
On this occasion, Shri Avnish Tripathi State Secretary Purvanchal, Vivek Kumar Srivastava, Surendra Kumar Singh District President Gorakhpur, Rafi Ahmad Ansari District Vice President, Shravan Kumar Gupta, M. Irfanullah Khan, Awadhesh Kumar Srivastava, Anshul Verma, Zakir Ali, Ramashankar Gupta, Naved Alam, M. Azam, Parvez Akhtar, Amarjeet Sahni, Meraj Ahmed, Dr. Ved Prakash Nishad, M. Ismail, Journalists like Azad Khan, Ram Krishna Sharan Mani Tripathi, Shubham Sonkar, Ehsanullah Khan, Sarfaraz Alam etc. should be present.

इंडियन जर्नलिस्ट एसोसिएशन द्वारा होली मिलन समारोह में पत्रकारों ने जमकर खेली फूलों की होली

गोरखपुर, उत्तर प्रदेश इंडियन जर्नलिस्ट एसोसिएशन के तत्वावधान में होली मिलन समारोह राष्ट्रीय प्रशासनिक कार्यालय गाज़ी रौजा, गोरखपुर, उत्तर प्रदेश में सम्पन्न हुआ। समारोह की अध्यक्षता प्रदेश सचिव पूर्वांचल अवनीश त्रिपाठी एवं संचालन जिला उपाध्यक्ष गोरखपुर रफ़ी अहमद अंसारी ने किया। होली मिलन समारोह में उपस्थित सर्वधर्म के पत्रकारों ने एक दूसरे के ऊपर फूलों की होली खेल, अबीर – गुलाल लगा एंव गले मिलकर त्यौहार की बधाई दी। समारोह में होली गीत और हास्य कविता ने माहौल को और रंगीन बना दिया।
समारोह के मुख्य अतिथि राष्ट्रीय अध्यक्ष सेराज अहमद कुरैशी ने कहा कि होली के अवसर पर ऐसे कार्यक्रमों से आपसी भाईचारे को बल मिलता है और समाज में अच्छा संदेश जाता है। होली का पर्व गले लगाकर पुरानी कहासुनी को भूलने और एक नई शुरुआत की पहल है। समाज में सर्वधर्म सद्भाव के साथ ही देश को विकसित किया जा सकता है आज नफरतों को खत्म करने के लिए आवश्यकता है कि सबको साथ लेकर ऐसे कार्यक्रमों का निरंतर आयोजन हो।
“मजहब नहीं सिखाता आपस में बैर रखना हिंदी है हम वतन हिंदुस्तान हमारा सारे जहां से अच्छा हिंदुस्तान हमारा।”
इस अवसर पर सर्वश्री अवनीश त्रिपाठी प्रदेश सचिव पूर्वांचल,विवेक कुमार श्रीवास्तव, सुरेन्द्र कुमार सिंह जिला अध्यक्ष गोरखपुर, रफ़ी अहमद अंसारी जिला उपाध्यक्ष, श्रवण कुमार गुप्ता, मो. इरफ़ानुल्लाह खान, अवधेश कुमार श्रीवास्तव, अंशुल वर्मा, जाकिर अली, रमाशंकर गुप्ता, नवेद आलम, मो. आज़म, परवेज़, अमरजीत साहनी, मेराज अहमद, डाॅ. वेद प्रकाश निषाद, मो. इस्माईल, मो. आजाद खान, राम कृष्ण शरण मणि त्रिपाठी, शुभम सोनकर, एहसानुल्लाह खान, सरफराज आलम आदि पत्रकार गण उपस्थित रहें।

Live Videos

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Our Visitor

0508446